Alive klar med årets første navne

Festivalen kan bl. a. præsentere lokal sangerinde og sangskriver, Elba

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ellen Østrvig Bathum, alias Elba, optræder på Alive Festival til august.

THISTED:Hiphop-duoen Benal, der bliver kaldt et af de største navne lige nu. Sangerinden Selma Judith, som spås en stor fremtid på poppens stjernehimmel. Og ikke mindst et stort lokalt talent, Ellen Østervig Bathum, sangerinde og sangskriver fra Thy, der optræder under kunstnernavnet Elba.

Det er tre af syv navne, som Alive Festival nu kan offentliggøre fra programmet for årets festival i Christiansgave i Thisted 15.-17. august.

Benal, der udgøres af rapper Benjamin Hav og producer Albert Wanscher, debuterede i 2013 og modtog i 2017 den eftertragtede musikpris P3 Guld.

Selma Judith har med sine indtil nu tre singler ”fået åbnet dørene på vid gab til de store danske scener”, som Alive Festival skriver i en pressemeddelelse. Her i januar lagde hun således Vega i København ned med sin ”intense og energiske optræden”.

24-årige Ellen Østervig Bathum er vokset op i Thisted, hvor hun boede indtil for tre år siden. Hun er nu i gang med en uddannelse i rytmisk sang på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg - og er samtidig godt på vej ud i verden med sin musik, selv om hun indtil nu kun har udgivet en enkelt single, ”Antidote”.

Den er der til gengæld blevet lagt mærke til, også uden for landets grænser. Det engelske musiktidsskrift Clash Magazine har således præsenteret singlen og den tilhørende video.

Hjalte Ross, Artigeardit samt Athletic Progression er de øvrige navne på den del af årets program, som Alive Festival kan præsentere i denne omgang.

Resten af programmet - som i øvrigt langt fra er på plads endnu - vil blive offentliggjort i løbet af foråret, fortæller festivalens booker, Mads Dahl.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.