Bedsted-herrerne tog vigtig sejr

Med en sejr over Skovbakken distancerede Bedsted sig fra bunden i herrernes 1. division

Bedsted-herrerne fik lagt afstand til bunden, da de vandt over Skovbakken <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Bedsted-herrerne fik lagt afstand til bunden, da de vandt over Skovbakken Arkivfoto: Henrik Bo

AARHUS:Bedsted-herrerne kunne søndag tage et stort skridt væk fra bunden af rækken, da thyboerne mødte Skovbakken på udebane i 1. division. Thyboerne fik leveret varen, eftersom de vandt med 3-0 over Skovbakken efter en god kamp.

- Spillerne gjorde det godt i det meste af kampen, og det var dejligt med en sejr, siger Bedsted-træner Flemming West.

Kampens første sæt forløb ganske lige med skiftende føringer til de to hold. Kampens betydning virkede til at påvirke Bedsted negativt, og i første sæt lavede thyboerne for mange fejl og spillede lidt for forkrampet. Første sæt var lige hele vejen igennem, men Bedsted fik vist klassen til sidst, og thyboerne vandt første sæt med 27-25.

I andet sæt fik Bedsted så skruet ned for fejlprocenten, og hele sættet igennem var udeholdet i front. I midten af sættet fik Bedsted så trukket fra, og udeholdet vandt andet sæt med 25-15.

Kampens tredje sæt var lige indtil stillingen 8-8. Herfra trak Bedsted så fra og fik bragt sig foran med 18-9. Med den solide føring i ryggen trak Bedsted yderligere fra og sikrede sig en sejr på 3-0 ved at vinde med hele 25-12 i tredje sæt.

- Vi spillede rigtig godt i dag, og det var dejligt, at vi fik lagt afstand til bunden, siger Flemming West, der nu håber på, at hans mandskab kan drille nogle af holdende i toppen af rækken.

- Efter vores sejr mod Skovbakken begynder vi da helt klart at orientere os opad i tabellen. Samtidig er vi dog også realistiske, og vi ved, at vi får svært ved at få point med topholdende, siger Flemming West.

Med sejren over Skovbakken kravlede Bedsted-herrerne op på en foreløbig 5. plads i rækken.

Kampfakta

Volleyball, 1. Division Herrer

Skovbakken

Bedsted KFUM

Resultat: 0-3

Sætscore: 25-27, 15-25, 12-25

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.