Bedsted-kvinderne vandt uden problemer

Uden slinger i valsen tog Bedsted en sikker sejr på udebane mod Skovbakken

Bedsted-kvinderne havde let spil, da de vandt over Skovbakken <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Bedsted-kvinderne havde let spil, da de vandt over Skovbakken Arkivfoto: Henrik Bo

AARHUS:Kvinderne fra Bedsted i volleyballens 1. division byder sig i denne sæson til i toppen af rækken. Søndag kunne thyboerne så sætte de øvrige hold i toppen under pres, da de mødte Skovbakken på udebane. Skovbakken frister en tilværelse i den tungere ende af tabellen, og der var da også klar forskel på de to hold i søndagens opgør, som Bedsted endte med at vinde klart med 3-0.

- Nu skal man passe på, hvad man siger om de andre hold, men Skovbakken kom ikke med meget, og til tider blev vi lullet lidt i søvn, siger Bedsted-træner Flemming West.

Hurtigt i søndagens opgør var det tydeligt, at Bedsted var klart det bedste hold. Skovbakken spillede nemlig uden kvalitet, og Bedsted kom hurtigt foran med 3-0 og 10-7 i første sæt. Som sættet skred frem, blev Bedsted lullet en smule i søvn, og Skovbakken fik udlignet til 11-11. Udeholdet havde dog intet problem med at skrue op for kvaliteten, og thyboerne endte med at vinde første sæt med 25-17.

I andet sæt fik Bedsted ikke megen modstand fra Skovbakken, og udeholdet kom foran med 7-1 og 14-6, og derfra tog Bedsted sikkert sejren i andet sæt med 25-15.

I tredje sæt fortsatte Bedsted den tydelige kurs mod en sikker sejr, og thyboerne kom foran med 14-7. Den store føring og det lette spil medførte dog, at Bedsted begyndte at slække på tingene, og pludselig fik Skovbakken udlignet til 14-14. Efter en timeout fik thyboerne dog sat skik på tingene, og Bedsted vandt tredje sæt med 25-21.

- Selvom vi vandt relativt nemt, så kan vi stadig tage noget med fra kampen i dag. Vi fik nemlig roteret lidt blandt spillerne, så nu har vi alle spillere klar til næste kamp mod Esbjerg, siger Flemming West.

Med søndagens sejr befinder Bedsted sig på rækkens 4. plads.

Kampfakta

Volleyball, 1. Division kvinder

Skovbakken

Bedsted KFUM

Resultat: 0-3

Sætscore: 17-25, 15-25, 21-25

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.