Damp, røg og fingersnilde

På hobbymessen i Hanstholm vises der lidt af hvert frem - alt lige fra modeljernbaner til droner

Pernille K. Damsgaard og Diana Holm
Hobby-entusiasterne mødtes søndag i Hanstholm Hallen, hvor der var messe. De fleste udstillere viste forskellige former for samler-legetøj. Fremadrettet vil man gerne udbrede det lidt, så flere forskellige hobbyer vises frem - gerne alt lige fra glaskunst til fluebinding.
Hanstholm 11. marts 2018 14:27

HANSTHOLM: Danny Olesen, som søndag havde taget turen fra Thisted til hobbymessen i Hanstholm, viste begejstret sin drone frem. Han bruger den til at tage naturbilleder med fra en lidt anden vinkel.

- Den kan simpelthen tage nogle helt ualmindelige flotte naturbilleder og på den måde, får man en helt anden naturoplevelse, sagde Danny Olesen.

Han vil gerne vise sin hobby frem for andre i håbet om, at flere kunne få lyst til det samme.

- Det kunne jo være rart at være en del af et større netværk, så hvis bare en bliver lidt bidt af det, så er jeg glad, sagde Danny Olesen.

Dermed ramte han hovedet på sømmet, for formålet med messen er nemlig at udbrede kendskabet til de forskellige hobbyer ved, at folk viser deres hobby frem.

- Vi vil gerne vise en god bredde af hobbyer, sagde Brian Mikkelsen fra den arrangerende klub, Nordvestjysk Modeljernbaneklub, som hører hjemme i Bedsted, Thy.

Han er glad for, at så mange brugte søndagen i Hanstholm, men han vil gerne, at der fremadrettet kommer endnu flere udstillere. Det kan for eksempel være inden for lystfiskeri, Lego eller glaskunst.

Jesper Pedersen fra Randers havde taget sin lup, pincet, lim og værktøj med, for han var i gang med at samle det tyske jagerfly Messerschmitt i miniature-udgave.

- For mig er det utrolig afslappende at samle de små modeller. Og så giver det jo mulighed for at lave noget, der er flot og med en masse små detaljer, sagde Jesper Pedersen, som bruger sin baggrund som maskintekniker foruden en god portion fingersnilde, når han dyrker sin hobby.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...