De kan næsten gå på vandet: Stor interesse for lederjob i Thy Cablepark

Der kom masser af ansøgninger, da Thy Cablepark sidste år søgte en daglig leder på fuld tid. Den rigtige person blev fundet, men sprang i målet - i næste uge er der igen samtaler med potentielle lederemner

Thomas Bruhn Helleberg, formand for bestyrelsen i Thy Cablepark glæder sig over interessen for lederjobbet i cableparken, men understreger, at foreningen er på jagt efter en person med den helt rigtige profil. <i>Bo Lehm</i>

Thomas Bruhn Helleberg, formand for bestyrelsen i Thy Cablepark glæder sig over interessen for lederjobbet i cableparken, men understreger, at foreningen er på jagt efter en person med den helt rigtige profil. Bo Lehm

THISTED:Thy Cablepark blev etableret som et foreningsinitiativ tilbage i 2012 og har forlængst markeret sig som en vital del af Cold Hawaii Inland, men også som et brugbart alternativ til de bølger, der ruller op på stranden på det kolde Hawaii på vestkysten af Thy. Specielt på de dage, hvor der enten er for lidt eller lidt for meget gang i vind og bølger.

Sidste år erkendte bestyrelsen for Thy Cablepark, at tingene havde udviklet sig så meget, både målt på brugere og aktiviteter, at tiden var moden til at ansætte en daglig leder på fuld tid - blandt andet med ansvar for det fortsatte arbejde med at udvikle såvel foreningen som den daglige drift af Thy Cablepark.

- Vi fik masser af henvendelser, da vi slog stillingen op. I november havde vi fire gode emner til samtale, og det stod ret hurtigt klart, at en af dem var personen med den helt rigtige profil, siger Thomas Bruhn Helleberg, formand for Thy Cablepark.

Uheldigvis sprang den pågældende fra, forklarer Thomas Bruhn Helleberg om årsagen til, at lederjobbet blev genopslået.

- Vi er så heldige, at vi ikke behøver at tage hvem som helst. Så frem for at ansætte en leder i hast, ville vi hellere bruge lidt mere tid på at ansætte en leder med den helt rigtige profil, siger Thomas Bruhn Helleberg.

I næste uge holder cableparken en ny samtalerunde med personer valgt i en god bunke ansøgninger.

- Ansøgerne kommer fra hele landet - og der er en enkelt fra udlandet. Men det er også et attraktivt job med gode rammer, et godt miljø og friluftsliv. Det afspejler faktisk noget af det, cableparken er gjort af, siger Thomas Bruhn Helleberg.

I august 2022 var wakeboardere fra 17 nationer samlet til EM-dyst i cableparken, som for længst har slået sit navn fast som en arena for vandsport af høj kvalitet. <i>Foto: Henrik Bo</i>

I august 2022 var wakeboardere fra 17 nationer samlet til EM-dyst i cableparken, som for længst har slået sit navn fast som en arena for vandsport af høj kvalitet. Foto: Henrik Bo

Da jobbet blev slået op første gang var det med tanke på ansættelse fra 1. februar. Nu hedder det 1. marts - og så er det uden betydning, om den rette person er en mand eller en kvinde.

- Bare den pågældende ikke er bange for vand og har nogle administrative kompetencer og evner til at skabe kontakter. Der skal tages initiativer, sættes nogle ting i gang, og de skal gennemføres. Præcis som det er sket over årene, de cableparken blev bygget op, siger bestyrelsesformanden.

Sammen med sine bestyrelseskolleger ser han frem til, at den daglige leder sammen med nogle sæsonansatte hjælpere tager over og løser de mange daglige driftsopgaver, som hidtil blev varetaget af en gruppe af foreningens frivillige.

Thy Cablepark åbner sæsonen til april.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.