Det er uden for sæsonen, men: Pas på vekselsnyd

Dagligvareforretning i Thisted udsat for fup-veksling af penge - politiet opfordrer til at udvise opmærksomhed

Snyd i forbindelse med veksling af penge sker oftest i sommerperioden, men forleden skete det i en dagligvareforretning i Thisted, så pas på, siger lokalpolitiet i thisted. <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Snyd i forbindelse med veksling af penge sker oftest i sommerperioden, men forleden skete det i en dagligvareforretning i Thisted, så pas på, siger lokalpolitiet i thisted. Arkivfoto: Torben Hansen

THISTED:Selv om sommeren normalt er højsæson for snyd i forbindelse med veksling af penge, er der også gang i aktiviteten udenfor sæsonen.

Lokalpolitiet i Thisted fik tirsdag anmeldt et forsøg på vekselsnyd i en dagligvareforretning på Simons Bakke i Thisted. Episoden fandt sted fredag aften.

- To personer kommer ind i butikken og vil veksle penge og afleder samtidig opmærksomheden fra det så meget, at de får flere penge med sig, oplyser politikommissær Henrik Jensen, lokalpolitiet i Thisted.

Politiet har ingen konkrete mistænkte, men har videomateriale som viser, hvilker personer, der var i forretningen i det tidsrum, hvor episoden udspillede sig.

På baggrund af episoden opfordrer Henrik Jensen til at være opmærksom på forsøg på snyd med pengevveksling.

- Det er nogle episoder, vi ser over tid. Mest om sommeren, men det kan også ske på andre tidspunkter af året, siger Henrik Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.