Fik point trods dårlig første halvleg

Thisted FC leverede ikke sæsonens bedste indsats i Serie 1

Thisted FC fik kun en uafgjort i udekampen mod Nibe B. Arkivfoto: Mette Nielsen

Thisted FC fik kun en uafgjort i udekampen mod Nibe B. Arkivfoto: Mette Nielsen

NIBE:Thisted FC måtte søndag eftermiddag nøjes med et enkelt point, da de i udekampen mod Nibe B i Serie 1 spillede 2-2. I følge træner for Thisted FC, Thorbjørn Larsen, var det langt fra thyboernes bedste kamp i sæsonen.

- I første halvleg spillede vi noget af det dårligste, vi har gjort hele sæsonen. Det var både vores presspil, vores returløb, vores omgang med bolden, og vi spillede generelt for langsomt, siger Thorbjørn Larsen.

Derfor var det også Nibe B, der bragte sig foran efter 33 minutters spil. Den stilling formåede Thisted FC trods alt at holde til pausen.

- Efter pausen kom vi ud med en helt anden attitude, og der sad vi på spillet og kom til flere gode chancer, siger Thorbjørn Larsen.

Og efter 58 minutter kom udligningen, da en spiller for Nibe B havde hånd på bolden i feltet. Der blev dømt straffe, og det scorede Noah Iversen på.

Thisted FC fortsatte med at kreere chancer, men efter 81 bragte hjemmeholdet sig igen foran. Den scoring formåede Thisted dog hurtigt at svare tilbage på og udligne til 2-2. Det var Noah Iversen, der blev spillet i dybden og sparkede bolden i modsatte hjørne.

Kampfakta:

Fodbold, serie 1

Nibe B

Thisted FC

Resultat: 2-2

Pausestilling: 1-0

Mål: 1-0 (33), 1-1 Noah Iversen (58), 2-1 (81), 2-2 Noah Iversen (88)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.