Godt halvår for lokalt pengeinstitut

Sønderhå-Hørsted Sparekasse mærker, at der er "gang i hjulene"

Lone Lærke Krog
Sparekassen i Sønderhå kan notere sig et samlet forøget forretningsgrundlag - en stigning i indlån på 12,3 procent samt en udlånsfremgang på 6,2 procent siden 30. juni 2016. Og det seneste halvårsregnskab kaldes "yderst tilfredsstillende" af sparekassedirektøren. Arkivfoto
Sønderhå 11. august 2017 14:30

SØNDERHÅ: Sønderhå-Hørsted Sparekasse kan præsentere et "yderst tilfredsstillende" halvårsresultat på 4.359.000 kroner før skat.

Det oplyser sparekassedirektør Lis Immersen i en pressemeddelelse.

Sparekassen kan notere sig et samlet forøget forretningsgrundlag - en stigning i indlån på 12,3 procent samt en udlånsfremgang på 6,2 procent siden 30. juni 2016.

- Vi fornemmer, at der er godt gang i hjulene i det omgivende samfund, skriver Lis Immersen - og tilføjer, at der er travlt med både nye kundeemner og eksisterende kunder.

Hun peger blandt andet på boligområdet, hvor sparekassen har "medvirket til langt flere handler end tidligere år, både hvad angår fritidshuse, parcelhuse, ejerlejligheder og nedlagte landbrug - alt i alt en rigtig positiv udvikling".

Halvårsregnskabet viser i øvrigt, at Sønderhå-Hørsted Sparekasse fortsat er et aldeles robust pengeinstitut. Egenkapitalen er opgjort til 75 mio. kr., og det giver en solvensprocent på 19,8. Lovens minimumskrav er otte procent.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...