Har sat en landsdel på det kulturelle landkort: URT modtager pris

Bestyrelsen i URT kunne i weekenden modtage pris og 20.000 kr

Mikkel Eklund
Foto: URT
Musikforening 21. marts 2018 13:02 - Opdateret 21. marts 2018 13:05

FREDERIKSHAVN: Ungdomsrådet Thy (URT) fik i weekenden et pænt tilskud til foreningen, da de modtog musikprisen ’’Toneværk’’ til Waterline Festival i Frederikshavn.

Prisen blev uddelt af Det Musiske Hus i Frederikshavn i samarbejde med Royal Beer, og med prisen fulgte en check på 20.000 kroner. Det var første gang, at prisen blev uddelt, og URT var i konkurrence med yderligere 12 nordjyske navne, der ’’gennem deres virke har arbejdet for at styrke den rytmiske musik i Nordjylland’’ som bagmændene selv formulerer det.

En stor del af URT-bestyrelsen havde taget turen til Frederikshavn for at modtage prisen, og de fik flotte ord med på vejen, da der blev holdt tale for foreningen ved overrækkelsen.

- Langt væk fra storbyen kan der også ske noget - det har URT vist. Vi vil gerne anerkende dels det store arbejde, URT har gjort samt de mange arrangementer med denne pris. Men vi vil helt særligt anerkende kærligheden til musikken, sammenholdet, måden I organiserer jer på og nytænkningen. URT har sat en landsdel på det kulturelle landkort, og I er værd at følge og værd at efterfølge, lød det blandt andet i talen fra Toneværk-prisen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...