Her er en fest, der rykker: Fuldt hus når de frivillige hyldes

614 var heldige og sikrede sig en billet med spisning til årets udgave af Thy Awards, hvor det frivillige foreningsliv hædres - og hvor Årets Sportsnavn i Thy 2022 kåres

Morten Kristensen og Brian Lykke er aftenens værter, når Thy Awards ruller over scenen for fulde huse i Thyhallen fredag 3. februar. <i>Foto: Bo Lehm</i>

Morten Kristensen og Brian Lykke er aftenens værter, når Thy Awards ruller over scenen for fulde huse i Thyhallen fredag 3. februar. Foto: Bo Lehm

THISTED:Selv om Thyhallen er blevet større, var der ingen problemer med at sælge  614 billetter med spisning til dette års udgave af Thy Awards, som siden 2015 har været en effektfuld "sportsgalla", hvor både det frivillige foreningsliv hædres med priser i flere kategorier og hvor der også sættes navn på Årets Sportsnavn i Thy 2022.

- Selv om der er blevet mere plads i Thyhallen siden sidste år, hvor 570 havde fået en billet med spisning til Thy Awards, var der ingen problemer med at få afsat de 614 billetter, vi har i år, siger eliteidrætskonsulent Thomas Bruhn Helleberg fra Thisted Kommunes fritidssektion. Her er der lige nu travlt med at få alle brikker på plads i showet, der ruller over scenen i Thyhallen fredag 3. februar.

For de, der ikke nåede at få en billet med spisning, er det fortsat muligt at sikre sig en tribuneplads med udsigt til showet, hvor der dels skal uddeles fem priser, dels diskes op med masser af underholdning.

Priserne er den synlige påskønnelse af en særlig indsats i det forløbne år. Der en en pris til årets forening, en pris til årets ungeleder, til årets talent og til årets leder - og så er der prisen til Årets Sportsnavn i Thy. Den gives til den eller de, som i løbet af året har præsteret resultater ud over det sædvanlige. Herudover er prisen en anerkendelse af det hårde arbejde, der er gået forud for de store præstationer. Prisen blev sidste år delt mellem FC Thisted Q og Mors Thy Håndbold.

Hæder og priser er den ene del af Thy Awards. Show og underholdning er en anden. Også i år er det aftenens værter, Morten Kristensen og Brian Lykke, der binder begivenhederne sammen.

- Der skal være nogle overraskelser på aftenen, fortæller Thomas Bruhn Helleberg, som dog vi sige så meget, at der er lavet video med både seniorklubben i Snedsted og i bowlingcentret, men præcis hvad indholdet er, bliver en af aftenens overraskelser.

Til gengæld er det offentliggjort, hvem der leverer aftenens musikalske underholdning. Det er Alberte Winding, ROYA, Nicklas Sahl og Jan Gintberg.

- Og så er Thisted Musikskole også med, siger Thomas Bruhn Helleberg om musikskolen bidrag, bandet "Big Ass Frog and the Dead Fish".  

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.