HVA Sydthy med store chancer: Tæt på sæsones første point

HVA Sydthy havde chancerne til at få sæsonens første point

Der manglede ikke meget for HVA Sydthy for at få sæsonens første point.Arkivfoto: Peter Mørk

Der manglede ikke meget for HVA Sydthy for at få sæsonens første point.Arkivfoto: Peter Mørk

HERNING:Tilværelsen i Serie 1 har været hård for HVA Sydthy, som endnu ikke har fået point. Men lørdag eftermiddag var thyboerne meget tæt på ude mod Herning Fremad, men måtte igen se sig slået.

- Vi skulle faktisk have vundet i dag. Vi havde nogle kæmpe chancer, vi kunne have scoret på, siger Gotfred Schmidt, som er træner for HVA Sydthy.

Og det var HVA Sydthy, som tog føringen efter 33 minutter. Jonas Bojesen blev spillet igennem, og selvom han var presset, formåede han at lobbe bolden hen over målmanden og i mål.

Herefter fortsatte HVA Sydthy med at skabe chancer. Blandt andet spillede en Herning Fremad-spiller en bold tilbage, men havde ikke set Jonas Bojensen, som blev foræret en friløber. Desværre for thyboerne fik målmanden foden på afslutningen.

Men med fem minutter igen af første halvleg kom hjemmeholdet fri og udlignede.

I anden halvleg kom Herning Fremad også foran. Og selvom HVA Sydthy blev ved med at kreere chancer, kom der ikke flere mål.

- Vi bruger de sidste kampe til at se frem mod næste sæson, og der kan vi bruge dagens præstation til meget, siger Gotfred Schmidt, som fremhæver Jonas Christensen, der spillede en god kamp lørdag eftermiddag.

Kampfakta:

Fodbold, serie 1

Herning Fremad

HVA Sydthy

Resultat: 2-1

Pausestilling: 1-1

Mål: 0-1 Jonas Bojesen (33), 1-1 (40) og 2-1 (68)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.