Hyggelig fastelavnseftermiddag i Sundby Thy

Håndværker- og Borgerforening oplever medlemsfremgang i disse år og har god opbakning til arrangementer

Villy Dall og Nicolas Cho Meier
Så er tøndeslagningen i gang, og de voksne følger nøje med. Børnene var delt i to aldersgrupper, op til og med seks år og fra syv år og og opefter.
Thisted 12. februar 2018 06:50

SUNDBY THY: Vinteren regerede udenfor, men indenfor i hallen i Sundby var der varme på. Og der var lagt op til en rigtig hyggelig eftermiddag, da godt 30 fastelavnsklædte børn og deres voksne fra Sundby og Stagstrup stævnede til fastelavnsfest.

- Det er rigtig dejligt med så stor opbakning til vores arrangementer, lød det i velkomsten fra Inge Nielsen, formand for den arrangerende Sundby og Omegns Håndværker- og Borgerforening:

- Fastelavnsfesten er en mangeårig tradition, som vi kan bevare til meget lave priser, 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn over to år, i kraft af at vi har gode sponsorer, betroede formanden så avisens udsendte.

Inklusive i entreen var for børnene en slikpose og en sodavand, for de voksne kaffe og fastelavnsboller. Der var dækket op til 70, og ikke mange stole var ledige, om nogen.

Tværs over hallen var ophængt en wire, og på den hang der to tønder - en for de til og med seksårige og en for dem, der var fra syv år og opefter. I hver gruppe kåredes en kattekonge og en kattekonge.

Hos de yngste blev Martinus Brix Møller kattekonge, mens Johanna Sørensen blev kattedronning. Hos de ældste blev Victoria Yde kattekonge, mens Jonas Hausgaard blev kattedronning.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...