Klitmøller bankede Koldby/Hørdum med tenniscifre

Topholdet fra Klitmøller satte Koldby/Hørdum på plads med 6-1

Klitmøller straffede Koldby/Hørdumt hårdt i de to holds indbyrdes opgør <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Klitmøller straffede Koldby/Hørdumt hårdt i de to holds indbyrdes opgør Arkivfoto: Bo Lehm

KLITMØLLER:Det var top mod bund, da Klitmøller fredag mødte Koldby/Hørdum på hjemmebane i serie 2. Oprykkerne fra Klitmøller har haft en god sæson, og Klitmøller er at finde på 1. pladsen. Helt omvendt har det gået for Koldby/Hørdum, der endnu ikke har vundet en kamp i sæsonen og ligger sidst i tabellen. I fredagens kamp kom de to holds placeringer i tabellen for alvor til udtryk. Klitmøller vandt nemlig kampen med hele 6-1.

- Over de 90 minutter var vi bedst på samtlige parametre, siger Klitmøller-træner Martin Haahr. 

I Koldby/Hørdum-lejren følte de efter kampen, at det fra minut 50. for alvor tippede Klitmøllers vej.

- Resultatet giver ikke et retvisende billede af kampen. De første 50 minutter var et ligeværdigt opgør, siger Koldby/Hørdum-træner Hanne Sand Smed

Første scoring kom hurtigt i opgøret for allerede i det 10. minut kom hjemmeholdet foran, da Rasmus Salomonsen gjorde det til 1-0. 17 minutter senere fik Koldby/Hørdum så udlignet, da Vitalii Khomenko scorede på en flot halvflugter. Før pausen fik Klitmøller sig igen bragt sig på sejrskurs, da Kasper Skak fik scoret i det 32. minut. Inden pausen havde Koldby/Hørdum chancer til at komme på 2-2, men der faldt ikke flere scoringer før pausen.

I anden halvleg begyndte Koldby/Hørdum så at tabe pusten, og fra det 64. minut faldt Klitmøllers scoringer i en lind strøm. I det 64. minut fik Jonas Kjær scoret, selvom Klitmøller var en mand i undertal grundet et gult kort, og den scoring fik for alvor korthuset til at ramle for Koldby/Hørdum. Før slutfløjt fik henholdsvis Kasper Skak, Jacob Kappel og Jonas Kjær scoret, og dermed endte Klitmøller med at vinde lokalopgøret mod Koldby/Hørdum med hele 6-1.

- De stod kompakt i hele kampen, og i første halvleg kunne vi ikke helt finde løsninger. Efter pausen fandt vi så løsningerne, og så løb de også lidt tør for luft, siger Martin Haahr. 

- Tre af deres mål i anden halvleg mindede lidt om en gavebod fra vores side. Vi blev straffet for vores fejl, og det kendetegner jo de hold, der ligger øverst i tabellen, siger Hanne Sand Smed.

Kampfakta

Fodbold, Serie 2

Klitmøller IF

Vinderup IK

Resultat: 1-1

Pause: 3-0

Mål: 1-0 Rasmus Salomonsen (10). 1-1 Vitalii Khomenko (27). 2-1 Kasper Skak (32). 3-1 Jonas Kjær (64). 4-1 Kasper Skak (75). 5-1 Jacob Kappel (83). 6-1 Jonas Kjær (89).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.