NetIP får flere kontorer og et nyt auditorium

It-virksomheden i Thisted har efter eget udsagn ikke svært ved at tiltrække arbejdskraft.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:It-virksomheden NetIP i Thisted har stor succes med at tiltrække kvalificerede medarbejdere, som konkurrenter i branchen døjer med. Det er baggrunden for, at afdelingen i Thisted nu udvides med nye kontorer og et stort auditorium.

I begyndelsen af 2020 stikker NetIP spaden i jorden til en 2.000 kvadratmeter stor tilbygning ved afdelingen i Thisted med nye kontorer, større kantine og et auditorium med plads til 275 personer.

Udvidelsen vil skabe tiltrængt plads til de mange nye medarbejdere, der er kommet til virksomheden. NetIP har siden 2017 mere end fordoblet sin medarbejderstab fra 70 til 150. Tal fra It-branchen viser ifølge virksomheden, at næsten halvdelen af virksomhederne måtte opgive at besætte stillinger sidste år som følge af mangel på kvalificeret arbejdskraft. Men ikke hos netIP, hvor medarbejdertilgangen på 30 procent i 2018 var dobbelt så høj som for branchen i gennemsnit.

Ifølge administrerende direktør Carsten Hedemann er det et kompromisløst fokus på at sætte medarbejdernes personlige udvikling i første række, der er forklaringen på netIP’s evne til at tiltrække nye medarbejdere. Kombineret med balndt andet overskudsdeling, medarbejderaktier og en fond der støtter medarbejdere og deres familier i svære situationer.

- Konkurrencen er hård i it-branchen, hvor alle virksomheder i bund og grund kan tilbyde den samme teknologi. Derfor er det i allerhøjeste grad medarbejderne; deres kompetencer og relationer til kunderne og til hinanden, der gør forskellen. Ikke et konstant fokus på marginer og bundlinje. Måltal og kpi’er gør medarbejderne utrygge og udbrændte, og så kan de ikke have fokus på udvikling, siger Carsten Hedemann.

Derfor handler udvidelsen i Thisted heller ikke blot om at få mere kontorplads. Hos netIP er det fysiske møde en vigtig del af kulturen, og med et nyt auditorium får virksomheden de rammer, der skal til for at samle den voksende medarbejderstab og styrke de indbyrdes relationer. Samtidig giver det mulighed for at afholde større kundearrangementer.

NetIP har i dag afdelinger i seks jyske byer og arbejder lige nu på at etablere et kontor i København. NetIP har øget bruttofortjenesten fire år i træk.

Projektet omfatter en udvidelse af kontorarealet langs Aalborgvej med i alt 1.425 kvadratmeter fordelt på to plan. I stueplan etableres nye lagerfaciliteter og kontorer til netIP. Desuden udvides kantinen til 150 kvadratmeter, og der anlægges 180 p-pladser. I projektet indgår også et auditorium og foyer på i alt 575 kvadratmeter langs Leopardvej.

Byggeriet udbydes i totalentreprise primo december 2019 og forventes afsluttet i februar 2021. It-virksomheden Dynalogic, der er lejer i bygningen, vil fremover råde over 583 kvadratmeter på 1. sal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden