Nordjysk chauffør dræbt på midtjysk motorvej

En lastbilchauffør fra den vestlige del af Nordjylland mistede livet, da han af ukendte årsager kørte over midterrabatten og ramte modkørende

Arkivfoto

Arkivfoto

HORSENS:En 34-årig lastbilchauffør er død efter en ulykke på Midtjyske Motorvej, hvor to lastbiler kørte frontalt sammen torsdag formiddag.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet fik klokken 11.12 anmeldelsen om ulykken, der skete omkring fire kilometer vest for afkørslen til Tørring.

Den 34-årige, der kommer fra "et sted i Thisted Kommune", kørte mod øst, da han kom ud i midterrabatten og rullede videre gennem autoværnet, inden han ramte en modkørende lastbil.

- Vi ved ikke, hvorfor han kom over midterrabatten. Det skal de nærmere undersøgelser fastslå, siger politiets vagtchef Steffen Wolf.

Mandens pårørende er underrettet om ulykken.

Chaufføren i den anden lastbil - en 35-årig udenlandsk mand - blev kvæstet ved ulykken, men skulle være uden for livsfare.

En bilinspektør undersøger både uheldsstedet og lastvognen i et forsøg på at fastslå årsagen til ulykken. Desuden vil det blive undersøgt, om chaufføren kan have fået et ildebefindende.

Ved 16.30-tiden var motorvejen stadig spærret i begge spor i vestgående retning og åbnes først i løbet af torsdag aften. I østgående retning er ét spor åbnet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.