Ny festival skal vise Youtubes potentiale

Festival i Thisted om mulighederne på Youtube skal vise unge hvad man kan skabe som frivillig

Mikkel Eklund
Emilie Giese og medarrangørerne Søren Hjortdal (tv) og Martin Andersen præsenterede naturligvis festivalen med en Youtube-video. Foto: Privat
Thisted 13. februar 2018 14:35 - Opdateret 13. februar 2018 14:38

THISTED: Youtube er mere end bare kattevideoer og folk, der slår sig. Det kan også nedbryde tabuer, samle folk og lære dig om verden. Det mener Emilie Giese fra Kulturrummet Thisted, og derfor synes hun også, at det var oplagt at arrangere en Youtube-festival.

- Youtube dækker alt fra jagt til makeup, så der er stor mulighed for at finde ligesindede, siger hun.

Målet for festivalen er dog ikke som sådan at undervise i, hvordan man laver Youtube-indhold, selvom Emilie Giese ikke udelukker, at der kan være nogle workshops i den dur. Det afhænger dog helt af de frivillige, og det er netop dét, der er kernen for Emilie Giese.

-Vi vil lægge hovedvægt på Youtube som samfundsstemme. Men det handler i høj grad om at give de unge blod på tanden og en fed oplevelse af at være frivillig, og vise hvor sjovt og nemt det er at skabe noget.

Den 22. februar bliver startskuddet for hele festivalen. Her afholdes der nemlig infomøde for alle interesserede. Emilie Giese slår fast, at alle er velkomne, og at erfaring på ingen måde er påkrævet. Fokus vil dog i første omgang være på at finde nogen, der synes det kunne være spændende at være med i planlægningsfasen.

Festivalen bliver i den første weekend i september.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...