Overbevisende sæsonstart af TFC

De unge spillere fra Thisted FC viste stor styrke mod Jetsmark

Rasmus Røge og resten af hans holdkammerater fik en drømmestart på sæsonen mod Jetsmark.

Rasmus Røge og resten af hans holdkammerater fik en drømmestart på sæsonen mod Jetsmark.

thisted fc

jetsmark if

4-0

fodbold, jyllandsserien

THISTED:Søndag tog divisionsreserverne fra Thisted FC hul på sæsonen i jyllandsserien på hjemmebane mod Jetsmark. Trods deres status som oprykkerhold, så besejrede TFC Jetsmark komfortabelt med 4-0. Specielt spillet i første halvleg vakte stor begejstring.

- Vores første halvleg var virkelig flot, og spillerne var klar fra start. Vi har kun spillet en enkelt træningskamp i opstarten, så spillerne var virkelig sultne efter at komme på græs igen, siger Thisted-træner Thorbjørn Larsen.

Det unge mandskab fra Thisted FC tog hurtigt teten i opgøret, og med højt pres og god boldomgang, blev Jetsmark fra starten af opgøret presset. I det 10. minut kom TFC så foran, da Noah Iversen satte foden på et godt indlæg. Efter scoringen fortsatte hjemmeholdet med at dominere, og i det 26. minut fordoblede Nicolai Laursen hjemmeholdets føring, da han på flot vis hamrede et langskud i mål. Thyboerne lettede ikke foden fra speederen, og kort før halvleg blev det så 3-0, da Tobias Friis tog et træk ind i banen og udplacerede gæsternes målmand med et skud i det lange målhjørne.

I anden halvleg dalede kvaliteten i spillet en smule for hjemmeholdet, men et kvarter før tid satte de igen turbo på, hvilket resulterede i tre store chancer, som dog ikke blev til mål. Kort før slutfløjt tilkæmpede Rasmus Røge sig et straffespark, som Frederik Vestergaard eksekverede til slutstillingen 4-0.

- Der manglede nok lidt power i anden halvleg, men vi havde ikke turde drømme om en sejr på 4-0 inden kampen, siger Thorbjørn Larsen, der trods den overbevisende sejr fortsat har overlevelse i rækken som mål.

- Vi vil gerne overleve, og lige nu handler det om at holde sig til. Vi er jo et 2. hold, og vi ved aldrig, om vi har de samme spillere med i næste kamp, siger han.

Pausestilling: 3-0

Mål: 1-0 Noah Iversen (10). 2-0 Nicolai Laursen (26). 3-0 Tobias Friis (44). 4-0 Frederik Vestergaard Kristensen (90).

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.