Punktum efter 36 år med motion

Hjerteforeningens Motionsklub i Thisted stopper. Ingen vil påtage sig bestyrelsesarbejdet

Pernille K. Damsgaard
Kvindeløbet er en af de begivenheder man håber på, at en anden klub vil overtage, nu hvor Hjerteforeningens Motionsklub er en saga blot. Arkivfoto.
Fritid 19. juni 2017 10:09 - Opdateret 19. juni 2017 12:42

THISTED: Bestyrelsen i Hjerteforeningens Motionsklub Thisted har forgæves forsøgt at finde yngre kræfter til at overtage det fremtidige bestyrelsesarbejde. Efter afholdelse af både ordinær og ekstraordinær generalforsamling er den lokale afdeling af Hjerteforeningens Motionsklub derfor nedlagt. Klubben i Thisted var en af flere motionsklubber rundt om i landet under Hjerteforeningen.

Klubben har gennem 36 år - udover ugentlige træningsaktiviteter - stået for en lang række arrangementer i Thisted og omegn. Blandt andet de traditionelle Thisted Byløb, Nystrupløbet og Kvindeløbet, hvor Hjerteforeningens Motionsklub har mødt velvillighed fra sponsorerne.

- Da klubbens medlemsskare var en del yngre, var vi rigtig mange til vore 2-3 ugentlige træninger, og vi kunne mønstre store hold til motionsløb rundt i landet, skriver klubbens formand Elin Damsgaard Sørensen i en mail.

Klubben har hen ved 300 medlemmer, som fremadrettet bliver tilknyttet Hjerteforeningen Thisted.

Elin Damsgaard Sørensen glæder sig dog over, at den nu ikke-eksisterende klubs faste løb bliver videreført i andet regi. Thisted Byløb blev i år afviklet af Thy Race. I øjeblikket er der forhandlinger om videreførelse af Nystrup Løbet og Kvindeløbet. Den årlige nytårsmarch fra Rolighedshallen bliver videreført af Hjerteforeningen Thisted.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...