Salturt og strandkål på menuen: Kogebogsforfatter finder urter langs Limfjorden

Mie Buus er klar med en ny bog med fokus på vilde planter fra strand og strandeng

Mie Buus sælger naturligvis sin ny kogebog, Naturmad ved Limfjorden, i sin café i Amtoft. ?Her benytter hun også mange af urterne i madlavningen. Foto: Bo Lehm

Mie Buus sælger naturligvis sin ny kogebog, Naturmad ved Limfjorden, i sin café i Amtoft. ?Her benytter hun også mange af urterne i madlavningen. Foto: Bo Lehm

HANNÆS:Stuvet strandkål, syltet salturt, urtesuppe med gederams, røllikesmør og pesto med strandsennep. Det er nogle af de opskrifter, man kan finde...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.