Støtte til højskole-projekt

Kommunalt tilsagn om støtte til projektering af højskole i Hanstholm - som "en stor dansk fond" måske vil finansiere

Morten Kyndby Holm
Byggegrunden på Fyrvej - i vinterlig klædedragt - som Thisted Kommune har stillet til rådighed for højskoleprojektet. Arkivfoto: Peter Mørk
Hanstholm 14. juni 2017 16:53

HANSTHOLM: Visionen om en ny folkehøjskole i Hanstholm er tættere på at blive til virkelighed, efter positive tilkendegivelser fra "en stor dansk fond". Og onsdag nikkede Thisted Kommunes erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalg ja til en bevilling på 250.000 kr. til det videre arbejde med projektet. Bevillingen skal dog godkendes af den samlede kommunalbestyrelse.

Der er langt fra tale om et endeligt tilsagn fra den fond, hvis identitet foreningen bag højskolen ikke ønsker at afsløre.

Men fonden har erklæret, at den "ikke er afvisende" over for at engagere sig i højskolebyggeriet på den grund i Hanstholm, lige oven for Hanstholm-reservatet, som Thisted Kommune tidligere har stillet til rådighed.

- Det betyder, at man er villige til at se på det, vi laver. Dermed er vi komme længere i processen end vi tidligere har været, siger Jens Otto Madsen, rektor for Thy-Mors HF & VUC og formand for højskoleforeningen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...