Thisted Gymnastik og Idrætskultur bliver del af Agger Athlon

Thisted Kommunes største forening går med i Agger Athlon, der nu kan tilbyde flere nye aktiviteter

Mikkel Eklund
Agger Athlon tæller nu 11 forskellige foreninger med TGI. Foto: Diana Holm
Agger 9. februar 2018 13:55 - Opdateret 9. februar 2018 14:38

AGGER: Thisted Kommunes største forening kommer i 2018 med i Agger Athlon. Tilgangen af Thisted Gymnastik og Idrætskultur (TGI) åbner op for nye sportsgrene til begivenheden, der løber af stablen i august. Det vækker glæde hos formanden for Agger Athlon, Michael Mark.

- Vi er utrolig stolte over, at vi har fået TGI ind under vores idrætsfestivals paraply, da vi ser foreningen som et stort springbræt til at gøre idrætsfestivalen endnu mere unik. De har rigtig mange gode kræfter i foreningen og samtidig nogle discipliner, som gør det muligt for hele familien at deltage i eventet, siger han.

Hos TGI er man også tilfredse med aftalen.

- Vi er glade for at blive en del af Agger Athlon, da dette event stemmer overens med TGI’s vision om at skabe et aktivt og inspirerende fritidsliv med fællesskab og kvalitetstid i højsædet, siger projektleder i TGI Marie-Louise Kondrup.

Med TGI på holdet udvider Agger Athlon med nye sportsgrene. Foruden amerikansk fodbold og yoga bliver der nu også mulighed for springgymnastik. Agger Athlon finder sted 17. til 19. august.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...