Thisted-repræsentanter besøger i dag SMK

Erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalget holder to-dages-møde i København

Tekst & foto: Villy Dall
Fra Thisted Kommunalbestyrelses erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalgs møde mandag i København, fra venstre Niels Jørgen Toft Pedersen (V), Preben Dahlgaard (S), kultur- og fritidschef Karen Louise Erichsen, direktør Lars Sloth, Torben Overgaard (K) og Preben Holler (S).
København 17. april 2018 07:05

KØBENHAVN: Medlemmerne af Thisted Kommunalbestyrelses erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalg besøger i dag, tirsdag, Statens Museum for Kunst (SMK) i København - dog har Lene Kjelgaard Jensen (K) meldt forfald til udvalgets to-dages-intro-møde, som i den forbindelse holdes i København.

Der deltager også repræsentanter for forvaltningen ved mødet på SMK, hvor man møder direktør Mikkel Bogh og formidlingschef Berit Anne Larsen. Thyboerne skal nemlig - udover en rundvisning i de nuværende udstillinger - også sættes ind i, hvordan et stort museum som SMK fungerer, såvel økonomisk som fagligt i forbindelse med udstillinger og formidling:

- Vi har to gange haft besøg i Thy af SMK. Så jeg glæder mig rigtig meget til at besøge museet og lære det nærmere at kende, i forhold til hvordan en så stor organisation fungerer. Dér må vi jo sige, at den afdeling, vi har på vej i Doverodde Købmandsgård, ikke udgør den store andel, sagde udvalgsformand Niels Jørgen Toft Pedersen (V), da avisens udsendte mandag mødte udvalget på Radisson Blu Hotel på Amager.

Udvalgsformanden så i går også frem til i dag at blive opdateret på, hvordan det skrider fremad med at skaffe finansiering til Doverodde-afdelingen, og hvordan man allerede nu går i gang med at forberede arbejdet med renovering, åbning, udstilling og formidling.

Mandag holdt udvalget dels sit ordinære møde, dels blev medlemmerne opdateret på status og forestående opgaver på udvalgets tre - noget forskellige - arbejdsområder, nemlig erhverv, arbejdsmarked (beskæftigelse) og kultur. Niels Jørgen Toft Pedersen fortalte, at også de øvrige udvalg under kommunalbestyrelsen har eller vil holde den type intromøde, hvor især nyvalgte udvalgsmedlemmer kan få et nærmere overblik over arbejdet.

Udover EAK-udvalgets medlemmer deltog også Mogens Kruse Andersen, Lars Sloth og Lone Becker fra direktionen samt kultur- og fritidschef Karen Louise Erichsen og beskæftigelseschef Ann Frederiksen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...