Thomas Jensen bliver ny i Morsø Forsyning

Allan Riis Larsen blev topscorer ved valget af to forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MORS:Kampvalget om to pladser som forbrugerrepræsentanter i Morsø Forsynings bestyrelse faldt ud til et gammelt og et nyt medlem. Blandt de syv kandidater fik det nuværende bestyrelsesmedlem Allan Riis Larsen, Nykøbing, flest og det nye, Thomas Jensen, Ejerslev, næstflest med henholdsvis 97 og 93 stemmer.

Der kunne stemmes inden for spildevand og vand, idet de to bestyrelsesmedlemmer foruden Morsø Forsyning A/S også indtræder i bestyrelserne for datterselskaberne Morsø Spildevand A/S og Morsø Vand A/S. I alt blev der afgivet 517 stemmer ved valget, der har strakt sig over en måned, hvor samtlige vand- og spildevandskunder i de kommunalt ejede forsyningsselskaber har kunnet stemme digitalt.

Begge valgte har en solid håndværksmæssig og teknisk baggrund. Allan Riis Larsen er area manager ved virksomheden Skov A/S i Glyngøre, mens Thomas Jensen er ansat i mineralvirksomheden Imerys på Skarrehage. Og så er Thomas Jensen også politiker, idet han er formand for Det Konservative Folkeparti på Mors.

Suppleanter blev Jørgen Rasmussen og - efter lodtrækníng med Poul Kristensen - Christian Lyndrup. Foruden de to forbrugere tæller bestyrelsen fem kommunalpolitikere. Formand er Peter Therkildsen (V).

De to forbrugerrepræsentanter er denne gang valgt for to år for at matche udløbet af indeværende valgperiode i Morsø Kommunalbestyrelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.