Ejer nægtede at flytte sin varebil - holdt parkeret foran brændende hus

Yngre mand sigtet, da han ikke efterkom anmodning om at flytte kassebil fra brandsted

En anmodning om at flytte en kassevogn fra et brandsted på Møgelvej i Sundby Thy blev i første omgang ikke efterkommet - og det var ikke så smart. <i>Arkivfoto</i>

En anmodning om at flytte en kassevogn fra et brandsted på Møgelvej i Sundby Thy blev i første omgang ikke efterkommet - og det var ikke så smart. Arkivfoto

SUNDBY THY: Det er dumt at lægge hindringer i vejen for brandvæsnets arbejde.

Det fandt ejeren af en kassevogn ud af, da han søndag aften afviste at flytte sin kassebil, der stod parkeret foran en hus på Møgelvej i Sundby Thy. Der var udbrudt brand i huset.

Lokalpolitiet i Thisted oplyser, at manden at ikke nærmere kendte årsager i første omgang afviste at flytte kassebilen, da han blev bedt om det. Det har nu medført en sigtelse efter beredskabsloven.

Ilden i huset opstod, mens familien sad foran fjernsynet og fulgte det danske håndboldlandshold spille VM-finale mod Frankrig. 

Pludselig hørte de vand dryppe fra loftet, og det viste sig at vandet kom fra et vandrør, der var smeltet på grund af varmen fra en brand, der var opstået i skunken i et værelse på husets førstesal. 

Der var kraftig røg i værelset og voldsomme flammer i skunken. Værelset blev kraftigt brandskadet og ilden var gået gennem taget. Det skete ikke personskade på grund af branden, men familien kunne ikke overnatte i huset.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.