Walk'n'run i weekenden ad Thisteds "blå løber"

Thisted indvier i weekenden den nye rekreative rute med invitation til en gå- eller løbetur

Stien ved Thisted Camping - en del af Den Blå Løber, der indvies i weekenden. Foto: Thisted Kommune

Stien ved Thisted Camping - en del af Den Blå Løber, der indvies i weekenden. Foto: Thisted Kommune

THISTED:En fire kilometer lang "blå løber" er i de seneste måneder blevet rullet ud langs kysten i Thisted. Og i weekenden er der indvielse af denne rekreative rute, der er en del af vandaktivitets-projektet Cold Hawaii Inland.

Indvielsen sker i weekenden med en invitation til at gå eller løbe ad ruten, kombineret med en tur gennem Thisted by.

I alt afmærkes en 8,7 kilometer lang rute af Thisted Kommune i samarbejde med Thy Walk'n'run, som under coronaen har lavet afmærkede gå- og løbe-ruter rundt omkring i Thy.

Rigtig mange af os har nydt Thy Walk'n'runs suveræne initiativ i vores smukke natur, siger borgmester Ulla Vestergaard ifølge en pressemeddelelse fra kommunen:

- Folk har virkelig taget det til sig og nydt det. Det håber vi også, at man vil i weekenden, når ruten går ad Den Blå Løber med Limfjorden helt tæt på, siger hun.

Den officielle start er ved de spritnye Cold Hawaii Inland-faciliteter på Synopalhavnen i det østlige Thisted.

Herfra går ruten ad bl. a. strandstien ved Thisted Camping, det nye stykke sti på den tidligere Strandvejen og forbi Søbadet, hvis nye Cold Hawaii-faciliteter endnu mangler at blive etableret.

Og ikke mindst passerer ruten de nye balkoner og nedgange langs Thisted Strandvej, hvor man kan hvile benene inden sidste halvdel af turen, der går via bl. a. det gamle stadion og ind gennem Thisted by.

Det er gratis at deltage, og man kan naturligvis afkorte ruten - og hoppe på eller af undervejs. Modsat Thy Walk'n'run-ruterne i nationalparken er ruten egnet for både kørestolsbrugere og folk med barnevogne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.