Thisted

Thisteds andethold rykker op

Søndag spillede Thisteds hold i serie 1 sig op i jyllandsserien da de på eget græs slog Mejrup 4-1

Jublen i omklædningsrummet nåede højder der minder om en rockkoncert, da Thisteds serie 1 hold søndag rykkede op i jyllandsserien. Foto: Diana Holm

Jublen i omklædningsrummet nåede højder der minder om en rockkoncert, da Thisteds serie 1 hold søndag rykkede op i jyllandsserien. Foto: Diana Holm

THISTED:Der var fest på Lerpytter søndag middag, da TFC’s andethold selv afgjorde sin skæbne ved at besejre Mejrup.

Drengene kan nu se frem til at spille i jyllandsserien til foråret, og det var en både glad og stolt træner, der kunne gøre status efter kampen, skriver Thisted Dagblad mandag.
- Jeg er glad for, at vi forsvarede vores målsætning om at rykke op. Den grundstamme af spillere, vi har, har virkelig haft arbejdshandskerne på og gjort det fantastisk, siger Eigil Kjær.

Dominerede første halvleg

Selve kampen mod Mejrup begyndte ellers skidt for hjemmeholdet, da gæsterne bragte sig foran efter et lille kvarter.

- Men vi tog en dyb indånding og stolede på egne evner. Vi var nu også meget dominerende i første halvleg, og det vendte jo hurtigt vores vej, forklarer Eigil Kjær.
Kristoffer Strangholt var manden der vendte kampen, da han scorede to gange med blot ti minutters mellemrum. Anders T. Pedersen nettede efter en halv time for hjemmeholdet, der kunne gå til pause med en 3-1 føring.
- I anden halvleg kan jeg godt fornemme, at vi bliver ramt af lidt gummiben. Nu er målet så tæt på, og det gør os nok lidt nervøse. I hvert fald overlader vi initiativet til Mejrup, men de får ikke de helt store chancer som sådan, fortæller træneren.
Da Giancarlos Schedan scorede til 4-1 med et kvarter tilbage af kampen, var sejren praktisk talt sikret, og spillerne jublede så højt i omklædningsrummet, at man kunne høre dem på stadion, da førsteholdet tog imod Marienlyst.

Truppen er klar

I pausen af den kamp var de inde på banen og blive hyldet af de omkring 500 tilskuere, og kan nu glæde sig til at prøve kræfter med jyllandsserien til foråret.

- Det ser vi meget frem til. Der spilles på et mere teknisk niveau, og det tror jeg vil komme os til gode. Vi skal ikke ud og hente spillere, for jeg mener, vi har truppen til det, selvom der selvfølgelig altid er plads til lidt forbedringer, afrunder en glad Eigil Kjær, inden han skal tilbage til omklædningsrummet for at få en velfortjent sejrsøl.
Det er i det hele taget gået forrygende for Thisteds seriehold. Både holdet i serie 4, 3 og 1 rykker op til foråret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.