Thisteds damer vandt tæt opgør

TFC’s kondition afgjorde et ellers lige opgør mod Visse

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bagspiller Rikke Jeppesen blev kampens topscorer med otte træffere.

THISTED:Inden Thisteds damer i håndboldens tredje division lørdag tog imod Visse, havde træner Mie Sejer Kristensen været lidt nervøs. Stamspiller Marlene Dragsbæk var nemlig ikke med, og når modstanderne var et ungt hold, der spillede tempofyldt håndbold, blev kampen en anelse mere spændende, end træneren egentlig ønskede sig.

Første halvleg var uhyre tæt. Den var meget præget af konstante angreb, og begge hold kom til en del forholdsvis lette mål.

Konditionen afgjorde det

I anden halvleg blev Thisted mandsopdækket fra begyndelsen, og det voldte hjemmeholdet lidt problemer. Kombattanterne fulgtes stadig jævnt ad, men ved 19-19 udviklede dysten sig til Thisteds fordel.

- Der rykker vi lidt fra dem. Det er simpelthen vores kondition, der gør det, sammenholdt med, at spillerne tog godt ansvar. Der var en god fight, og det var en fed sejr. Vi vidste godt inden, at de gerne ville spille håndbold, så vi havde faktisk glædet os til at møde dem, fortæller træner Mie Sejer Kristensen.
Thisted fører puljen som det eneste ubesejrede hold i divisionen. På lørdag kommer tredjepladsen, Aalborg, på besøg i Thy Hallen til sæsonens niende opgør for Thisted.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.