Thomas Bjørn: Første Ryder Cup-dag var en rutsjebanetur

Europas føring efter førstedagen glæder kaptajn Thomas Bjørn, som havde en hård morgen efter USA's dominans.

Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn kan glæde sig over en europæisk føring efter førstedagen af den prestigefyldte golfturnering. Foto: Paul Childs/Reuters

Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn kan glæde sig over en europæisk føring efter førstedagen af den prestigefyldte golfturnering. Foto: Paul Childs/Reuters

Europas Ryder Cup-kaptajn, danskeren Thomas Bjørn, er glad for, at europæerne kunne gå i klubhuset med en 5-3-føring efter førstedagen af golfdysten mod USA.

Han maner dog til besindighed og vil ikke høre nogen tale om en europæisk sejr allerede.

- Vi ved, at Ryder Cup er et maraton, men vi er glade for, hvordan dagen udartede sig, eftersom vi havde en hård morgen.

- Dagen var en rigtig rutsjebanetur. Der var en stor skuffelse efter formiddagens kampe, og flere spillere følte ikke, at de havde præsteret, som de gerne ville, siger Thomas Bjørn.

Kaptajnen henviser til, at amerikanerne vandt tre ud af fire fourballs og førte 3-1 før frokosten.

I eftermiddagens fire foursomes dominerede europæerne i en sjældent set grad og vandt alle fire dueller og kom foran 5-3.

- Jeg tror på mit hold, og de har en stor tro på sig selv, siger Thomas Bjørn.

Thorbjørn Olesen tabte sin fourball sammen med Rory McIlroy fredag formiddag. Mens danskeren ikke blev sat til at spille foursome, var Bjørn aldrig i tvivl om, at den nordirske golfstjerne skulle have endnu en chance.

- Når store spillere ikke når det niveau, som de selv forventer, vil de gøre alt for at rette op på det. Jeg havde aldrig nogen tvivl om McIlroy, og hvis jeg havde haft det, var jeg ikke den rette til jobbet, siger Thomas Bjørn.

/ritzau/TT

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.