Danmark

Thomas Bjørn spiller sig i top-ti i Köln

Thomas Bjørn sluttede som nummer otte i European Tour-turneringen BMW International Open

Thomas Bjørn spillede stabilt i Köln. Foto: Scanpix

Thomas Bjørn spillede stabilt i Köln. Foto: Scanpix

KÖLN:Fire dages meget stabilt spil gør, at den danske golfprofil Thomas Bjørn slutter European Tour-turneringen BMW International Open i Köln på en ottendeplads.

Bjørn gik sidste runde søndag middag i 71 slag, hvilket faktisk blev hans dårligste efter 69, 70 og 70 de første tre dage.
Men det betyder, at danskeren hver dag sluttede under banens par, og selv om han ikke på nogen af de fire runder var blandt de bedste, betyder det stabilt høje niveau altså en placering blandt de ti bedste.
Den rutinerede dansker deler ottendepladsen med tre spillere, blandt andre svenske Joel Sjöholm, der ellers startede turneringen som lyn og torden, men gik i stå og sluttede skidt af med at bruge hele 75 slag på sidste runde.
Det var dog ikke blot Thomas Bjørn, der sørgede for dansk repræsentation i topstriden.
Også Thomas Nørret var med helt fremme alle fire dage og endte på en samlet 12.-plads, en enkelt placering dårligere end efter lørdagens runde.
Men selv om Nørret ikke kunne fortsætte takterne fra turneringens første dage, hvor han midlertidigt rundede førstepladsen, blev BMW International alligevel en opmuntring for den 38-årige dansker, der har haft en svingende sæson.
Før turneringen i Köln var han blot noteret for en samlet præmiesum på 13.619 euro i år, men med den delte 12.-plads bliver der sat et beløb lige i omegnen af 30.000 euro ind på Nørrets konto.
Den sidste dansker i finalespillet, Søren Kjeldsen, sluttede som nummer 44.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.