Thomas Bo Larsen bliver i Vild med dans

Den skadede "Vild med dans"-danser Thomas Bo Larsen har fundet en stand-in, der skal føre ham til finalen.

Thomas Bo Larsen bliver i Vild med dans

Siden skuespiller Thomas Bo Larsen mandag meldte ud, at han måtte trække sig fra Vild med dans med en knæskade, har der været spekulationer om, hvem der skulle overtage hans plads.

Nu står det så klart, hvem der skal danne par med danserinden Mie Moltke, nemlig boksetalentet Anders Krogh Jørgensen, der tilhører den bokseklub, som Thomas Bo Larsen holder til i i Gladsaxe.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Anders Krogh Jørgensen skal være stand-in for den garvede skuespiller, og dermed bliver Thomas Bo Larsen i programmet, men i en mentor-rolle frem for som danser.

- Vi kalder os Team Thomas, fortalte Thomas Bo Larsen i Go' Aften Danmark.

Thomas Bo Larsen blev skadet i dagene op til første program og har altså ikke nået at danse en eneste dans på de bonede gulve i Vild med dans-studiet.

Det er første gang i programmets historie, at en deltager ikke har kunnet danse i premiereprogrammet.

- Vi syntes, det var utrolig ærgerligt for både seerne og Thomas - og selvfølgelig også for Mie, der lige er kommet tilbage efter et års barsel og havde glædet sig til at danse, siger TV 2's underholdningschef Gitte Madsen i en pressemeddelelse.

- Derfor overvejede vi Thomas’ forslag om en stand-in. Meningen er, at Thomas skal være med hele vejen og støtte sin stand-in, om man så må sige. Seerne får altså både glæde af det nye par, Anders og Mie, og af Thomas Bo Larsen, tilføjer hun.

Anders Krogh Jørgensen har bokset i syv et halvt år og træner fem dage om ugen. Dansetræning har han til gengæld ikke haft noget af, men han tager mod udfordringen med spænding og ydmyghed.

- Jeg gør det for at hjælpe Thomas. Det er fuldstændig nyt for mig, og jeg har aldrig tidligere fulgt med i Vild med dans, siger Anders Krogh Jørgensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.