Thomas Buttenschøn blev rørt af uventet hilsen

En hilsen, et kram og et smil fra en fremmed mand på gaden har rørt musiker Thomas Buttenschøn.

Thomas Buttenschøn, Cana Buttenschøn Foto: Scanpix/Sarah Christine Nørgaard

Thomas Buttenschøn, Cana Buttenschøn Foto: Scanpix/Sarah Christine Nørgaard

Nogle gange sker der ting, der minder en om, hvor heldig man er.

Og sådan en oplevelse havde musiker og sangskriver Thomas Buttenschøn, da han torsdag gik en tur på Vesterbro i København.

Det skriver "Smukkere end smuk"-sangeren i et nyt opslag på det sociale medie Instagram.

Thomas Buttenschøn havde netop været på besøg hos en ven, og på vej hen ad gaden fik han øjenkontakt med en fremmed mand på gaden.

- Han smilede stort, og jeg gengældte naturligvis smilet. Jeg tænkte: Fremmede, der smiler til hinanden, er jo noget af det, der gør verden bedre, skriver Thomas Buttenschøn.

Men mødet mellem de to stoppede ikke der. Manden kaldte nemlig på Thomas Buttenschøn og ønskede ham tillykke med dagen. En hilsen, som den 31-årige sanger først ikke forstod meningen med.

- "Vi er i samme båd, du og jeg," sagde han med et indforstået smil. "Vi lever!" Så holdt han en hånd for sit hjerte og gav mig et virkelig varmt kram. Og så forstod jeg, hvad det handlede om, skriver Thomas Buttenschøn.

Torsdag var det nemlig ikke blot tid til at åbne første låge i julekalenderen, men også til at sætte fokus på sygdommene hiv og aids ved den internationale aidsdag.

Thomas Buttenschøn har været hiv-smittet hele sit liv og lever i dag et helt normalt liv med sygdommen på grund af den behandling, han får.

- Glædelig første december. Og tak. Tak til den flinke mand for at minde mig om, hvor privilegeret jeg er. Tak verden, lyder det taknemmeligt fra musikeren.

Du kan læse hele Thomas Buttenschøns opslag her: https://www.instagram.com/p/BNe0wN9Ai7a/?taken-by=buttenschon

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.