Thomas Delaney med tre scoringer for Bremen

Thomas Delaney var dagens mand i skysovs for Werder Bremen. Yussuf Poulsen var tilbage i aktion for Leipzig.

Thomas Delaney fortsætter med at tage Werder Bremen med storm. Arkivfoto: Carmen Jespersen/Scanpix
Sport 1. april 2017 17:44

FREIBURG: Thomas Delaney fortsætter med at bygge ovenpå sin imponerende start i Bundesligaen i fodbold.

Den danske landsholdsspiller skiftede til Werder Bremen i januar, og han rangerer nu som en af de øjeblikkeligt bedste spillere i rækken.

Lørdag satte den tidligere FC København-anfører endnu en fed streg under sit navn, da han scorede hattrick i udesejren på 5-2 over Freiburg.

I første halvlegs overtid timede den defensive midtbanespiller sit indløb i feltet perfekt, satte indersiden på og bragte sit hold på 2-0.

Det var hans andet mål i Bremen-trøjen.

Det tredje lavede han kort efter pausen. Denne gang var han over en returbold efter et hjørnespark og øgede til 3-0 med et smukt løftet hovedstød ind over Freiburg-målmanden, Alexandar Schwolow.

Hattricket blev en realitet fire minutter før tid. Ved fjerneste stolpe var danskeren igen på pletten med et velplaceret hovedstød. Denne gang fra en spids vinkel efter et perfekt indlæg fra et frispark på kanten af feltet, som han selv havde tilkæmpet sig.

Med sejren har Bremen nu seks ligakampe i træk uden nederlag - og fem af dem er endt med sejr. Dermed er holdet for alvor ved at få luft ned til nedrykningsstregen.

Thomas Delaney var med til at indlede stimen med en scoring i udekampen mod Mainz 18. februar. I den kamp pådrog danskeren sig en hovedskade og gik efterfølgende glip af to kampe.

Andetsteds kom RB Leipzig tilbage på sejrssporet efter to nederlag i træk.

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen kom i aktion som indskifter efter 68 minutter. Det var første gang, han var i aktion, siden han pådrog sig en lårskade 11. februar.

Med 4-0 hjemme over Darmstadt ligger holdet nummer to, 13 point efter førerholdet, Bayern München.

Storholdet fortsatte den urokkelige march mod mesterskabet med 6-0 hjemme over Augsburg. Robert Lewandowski scorede tre gange.

Det store tyske lokalderby i Ruhr-distriktet mellem Schalke 04 og Borussia Dortmund sluttede 1-1.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...