Thomas Delaney: Stort at være FCK-anfører

I Lars Jacobsens sygefravær fik den 22-årige midtbanespiller lov til at være anfører i sejren over Brøndby.

Thomas Delaney: Stort at være FCK-anfører

Thomas Delaney har aldrig lagt skjul på, at han ønsker at blive FC Københavns faste anfører på et tidspunkt.

Søndag aften fik den 22-årige midtbanespiller, som for alvor har fået sit gennembrud i denne sæson, lov til at bære mesterholdets anførerbind for første gang.

Det skete i 3-1-udesejren over ærkerivalen Brøndby. FCK måtte nemlig undvære holdets normale anfører, Lars Jacobsen, på grund af sygdom.

- Det var kæmpe stort. Det var selvfølgelig lidt ærgerligt, at Lars blev syg. Det var et slag i ansigtet, og selvom det nu kun var en enkelt kamp, så var det kæmpe stort, og det kan ingen tage fra mig, siger Delaney.

Brøndby bragte sig godt nok foran 1-0 midtvejs i første halvleg, men 10 minutter senere var FCK foran med 3-1.

- Vi sad okay på kampen, inden de scorede. Man kan ikke gøre noget ved et godt frisparksmål, det må man tage med, men vi kom med en flot trodsreaktion derefter. Efter et par gode enkeltmandspræstationer stod der 3-1, og så var kampen reelt lukket.

- Jeg kan ikke umiddelbart tælle chancer til dem, og vi havde nogle, som på en god dag måske kunne have sikret os en større sejr, siger midtbanegeneralen.

Med sejren er FCK på ligaens tredjeplads tre point foran Brøndby, mens de forsvarende mestre har seks point op til førerholdet FC Midtjylland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.