Thomas Frank efter 2-0-sejr: Bedste udekamp i sæsonen

Brøndby sprudlede på udebane mod OB søndag aften og hev en 2-0-sejr med hjem til Vestegnen.

Brøndby skulle ikke bruge mere end 13 minutter på græsset i Odense søndag aften, før der stod 2-0 på måltavlen i kampen mod OB. En stilling der holdt hele vejen hjem.

Thomas Franks mandskab udspillede til tider fynboerne med flot spil, højt pres og mange kontrastød. Og det vækker glæde hos træner Thomas Frank.

- Første halvleg er med afstand den bedste præstation, vi har leveret i en udekamp i denne sæson.

- Vi viste karakter og modenhed, og vi kontrollerede fuldstændig boldbesiddelsen. Vores presspil var afklaret og aggressivt. Vi skabte de chancer, vi skulle. Så det var en moden indsats af holdet, siger træneren.

Også Brøndbys midtbaneslider Christian Nørgaard er tilfreds med præstationen mod OB.

- Vi kom flyvende med god indstilling og attituden om, at vi ville vinde.

- Det er nok det bedste, vi har spillet på udebane i denne sæson.

Thomas Frank valgte at spille med målscorer Ferhan Hasani på den centrale midtbane. En løsning han var godt tilfreds med.

- Hasani er en fantastisk presspiller, og derfor brugte jeg ham på midtbanen. Det virkede rigtig godt, siger Brøndby-træneren.

Selv er Hasani glad for at være i startopstillingen mod OB.

- Jeg er her for at hjælpe holdet. Det vigtigste er at starte inde, så det betyder ikke så meget, om jeg skal spille på kanten eller på midtbanen. Jeg er altid klar til at give 100 procent for holdet, siger 2-0-målskytten.

Selvom Brøndby dominerede i store dele af kampen, kom hjemmeholdet bedre med i kampens sidste 10 minutter og havde flere nærgående forsøg mod Brøndby-målet.

- Der var store kiksere og misforståelser i afleveringerne i slutningen af kampen, så jeg ved ikke, om vi fik lidt gummiben og blev nervøse til sidst, siger Christian Nørgaard.

Brøndby tager i næste runde imod AaB på Brøndby Stadion.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.