Thomas Frank efter Brøndby-fuser: Vi skal nok vende det

Thomas Frank har forventningsafstemt med ledelsen og tror på, at sejren nok skal komme trods endnu et nederlag

Thomas Frank efter Brøndby-fuser: Vi skal nok vende det

Thomas Frank var alt andet end tilfreds, da han søndag aften måtte forholde sig til endnu et nederlag.

Blot tre point er det blevet til for Brøndby og den nye superligatræner. Hele syv kampe uden sejr er den negative rekord, som Frank og Brøndby er startet sæsonen med.

- Vi ved, at det er langt sejt træk at komme tilbage på sporet. Vi havde selvfølgelig håbet på flere point, men der er en klar forventningsafstemning mellem mig som træner og ledelsen i Brøndby. Pointene skal nok komme, siger Frank om sin nuværende situation.

Mod AaB så det ud til, at den dårlige stime skulle brydes, og sæsonens første sejr skulle komme. Men Simon Makienoks føringsmål i det 71. minut var ikke nok, da defensiven kollapsede til slut og lukkede to sene scoringer ind.

- Jeg synes, det er forkert at sige, at vi faldt sammen. Men det ændrede klart momentum, at de kom tilbage i kampen.

- Vi fik ikke samlet tingene op, og vi blev for åbne i stedet for at lukke sammen og hive 1-1 hjem, siger Frank om nederlaget.

- Taktisk er vi desværre ikke helt skarpe som hold. Og selvom de spillede bedst i første halvleg, synes jeg, at vi var bedst i anden. Derfor er det så frustrerende at stå her uden point.

Landskampspausen skal ifølge Frank bruges til at arbejde med den defensive organisering, som skal strammes op, selvom cheftræneren faktisk uddelte roser til sit holds forsvarsindsats.

- Det er paradoksalt, for jeg synes rent faktisk, at vi forsvarede fornuftigt og godt igennem hele kampen. Vi blunder desværre bare en gang, og så scorer de. Vi må tilbage på træningsbanen og arbejde stenhårdt, så marginalerne falder ud til vores fordel.

- Der findes ingen mirakelkur, intet kvikfix. Det handler om hårdt arbejde på træningsbanen for at få point og sejre. Fokuseret og intens træning er den eneste måde at vende det på, siger cheftræneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.