Thomas Frank: FCK kom med Champions League-tempo

Brøndby-træneren kalder FC København for markant bedre efter at have set sit hold tabe 1-3 på hjemmebane.

Thomas Frank: FCK kom med Champions League-tempo

Brøndby kom foran 1-0 midtvejs i første halvleg, men 10 minutter senere var FC Københavns gæster foran med 3-1, hvilket også endte med at blive resultatet af søndagens sene superliga-kamp.

Hjemmeholdets træner, Thomas Frank, erkender, at gæsterne var klart bedst.

- Vi mødte et hold, som var markant bedre end os på dagen. FCK tog lidt Champions League-tempo med ind i kampen, specielt i de 10 minutter, hvor de bare dræbte kampen.

- Der havde vi ikke niveauet i duellerne og det defensive arbejde, siger Thomas Frank.

Kort inden startfløjt måtte Brøndby foretage en defensiv udskiftning, da hollandske Khalid Boulahrouz var blevet skadet under opvarmningen. I forvejen manglede værterne Martin Albrechtsen, så den normale rutinerede duo i midterforsvaret var væk.

- Jeg har tiltro til alle spillere i truppen, men det er klart, at i sådan en vigtig kamp er det altid rart at spille med nogle af de mere erfarne spillere. Da vi også manglede Albrechtsen, ramte det os nok hårdere denne gang.

- Vi manglede en af de rutinerede i en ret ung forsvarskæde, men det skal ikke være en undskyldning, siger Thomas Frank.

Til gengæld havde Brøndby landsholdsangriber Simon Makienok med igen på bænken efter en længere skadespause. Men Makienok kom aldrig på banen.

- Vi føler ikke, at Makienok er 100 procent, hvor han skal være endnu, og at forhaste noget, hvor vi var bagud med to, var der ingen grund til. Han var klar til at komme ind, hvis der havde stået 2-3, men ikke før det, siger Thomas Frank.

Nederlaget efterlader Brøndby tre point efter FCK og ni efter førerholdet fra FC Midtjylland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.