Thomas Frank: Ingen undskyldning for nye Hobro-tæsk

Brøndby-træner Thomas Frank var voldsom utilfreds efter 0-2-nederlaget til Hobro.

Brøndby kom skidt ud til søndagens 0-2-nederlag til Hobro, der scorede to gange før pausen.

Brøndbys træner Thomas Frank var slet ikke imponeret over sine spillere i første halvleg.

- Alt i fodbold handler om det mentale. Det handler om attitude, karakter, mod, stolthed, og det leverede vi ikke.

- Vi så i anden halvleg, at vi indeholder det. Det har vi også set før, men kommer man ikke med det fra første minut, kan man ikke vinde noget overhovedet, siger Thomas Frank.

Brøndby har nu nul point for tre kampe i Superligaen, mens holdet også kæmper for at gå videre i Europa League-kvalifikationen.

Thomas Frank erkender, hans mandskab er ved at være ramt.

- Det slider på os at spille kamp seks på 20 dage uden nogle af de vigtige spillere. Det forklarer noget af det, men det undskylder ikke, hvad der skete i dag.

- Det var fuldt berettiget, vi blev pebet ud. Vi må se det i øjnene, og kan vi ikke tåle det, skal vi ikke være i en klub som Brøndby.

- Det er dybt utilfredsstillende, vi har fået denne start på Superligaen. At vi ikke har fået et eneste point. Det er bare ikke godt nok, konstaterer han.

Martin Ørnskov, som bar anførerbindet i kampen, prøver heller ikke at finde på undskyldninger for præstationen før pausen.

- Det er som om, vi slet ikke var til stede i første halvleg. Vi hang efter, og vi fik nærmest ondt af os selv, fordi Hobro var over os. Det var en gang kønsløst fodbold i første halvleg. Ingen skal klappe af os, når vi har nul point i tre kampe.

- Vi fik hævet os i anden halvleg, men der var vi allerede under et unødvendigt pres. Det kan ikke blive værre, end det vi leverede i første halvleg. Vi skal finde nogle andre dyder frem og arbejde os ud af krisen, siger han.

Hobros træner, Jonas Dal, er omvendt særdeles tilfreds med sit mandskab, som nu har vundet fire ud af fire kampe mod Brøndby i denne og sidste superligasæson.

- Det er svært at sige, hvorfor vi har så godt et tag på Brøndby. Vi havde lagt op til at lade dem komme og spille med tålmodighed. Vi skulle stå kompakt og køre på kontra.

- Jeg tror, at når man spiller i Brøndby, så er man under et enormt pres. Der er en masse mennesker, der støtter dem, og så er der ekstra forventninger. Og når man får en dårlig start, stiger presset, og jeg kan forestille mig, at det må være et kæmpe pres, siger Hobro-træneren.

Sejren over Brøndby var Hobros første i denne sæson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.