Thomas Frank: Træningskulturen er god i Brøndby

I løbet af efterårssæsonen har Brøndby forladt bunden og overvintrer på Superligaens fjerdeplads.

Thomas Frank: Træningskulturen er god i Brøndby

Det er lykkedes at skabe en god træningskultur i Brøndby i efteråret, siger træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Brøndby, som i sidste sæson kæmpede for at undgå nedrykning, overvintrer på fjerdepladsen i Superligaen.

- Vi er lykkedes med at skabe en træningskultur, hvor vi træner ekstremt godt og målrettet hver dag. Vi vil træne med stor intensitet og kvalitet i alt, hvad vi foretager os, og samtidig gøre det til en glæde at gå på arbejde.

- Glæden skal være i højsædet både i forhold til spillet og til at fungere som gruppe, og det er lykkedes rigtig godt, siger Thomas Frank og tilføjer:

- Vi har haft meget få dage, hvor vi ikke har trænet godt, og når man kan holde så højt et træningsniveau, så har man også mulighed for at flytte tingene rigtig meget.

- Vi fik en pointfattig start på sæsonen, og den gode træningskultur var grunden til, at vi kom igennem det og fik ni kampe i streg uden nederlag.

Især forsvarsspillet er blevet forbedret til træning.

- I det hele taget har vi haft meget fokus på at forsvare godt som hold. Hen over efteråret forsvarede vi bedre og bedre, og det udmøntede sig også i en periode med fem cleansheets i træk.

- Held og tilfældigheder spiller altid ind, men det formåede vi at minimere med den tilgang, vi har haft til forsvarsspillet og til arbejdet med at få roller og aftaler på plads.

- Til gengæld har vi meget at arbejde med, når det gælder måden at bygge spillet op på og kunsten at være mere dominerende med bolden.

- På dette punkt er vi langt fra tilfredse, men det har vi heller ikke arbejdet lige så meget på, og det man arbejder på, bliver man som regel dygtigere til.

- Man kan ikke indarbejde alt på én gang, så opbygningen af spillet kommer vi til at arbejde mere intensivt med til foråret, siger Thomas Frank.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.