Thomas Frank vil redde Brøndbys ære i umulig mission

Træneren vil have sit hold til at levere en god præstation mod Paok efter ydmygelsen i Grækenland.

Efter 0-5 ude mod græske Paok i den første kamp i sidste uge kommer fodboldklubben Brøndby ikke med i gruppespillet i Europa League, med mindre et mirakel indtræffer i returkampen i playoff-runden.

Det er Thomas Frank helt på det rene med, men Brøndby-træneren kræver oprejsning af sine spillere i torsdagens kamp i Brøndby.

- Vi skal vise, at forskellen ikke er så stor, som vi oplevede i torsdags. Vi har kvalificeret os til at spille med om pladserne i det fine selskab, og det skal vi være stolte af, men nederlaget i Grækenland gjorde ondt, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

- Vi er skuffede over, at muligheden for gruppespillet er væk, og vi skal slutte med en god præstation og æren i behold, siger træneren.

Thomas Frank kommer dog næppe til at stille med sit stærkeste hold til torsdagens kamp, der altså ligner en umulig mission for Brøndby.

Klubben skal på søndag spille en vigtig udekamp i Alka Superligaen mod FC Nordsjælland. Her har Brøndby syv point efter seks kampe og ligger nummer otte.

- Samtidig er vi også nødt til at tænke os om, for det er vigtigt med friskhed i truppen. Når vi har været i aktion mod FC Nordsjælland på søndag, har vi allerede spillet 15 kampe i denne sæson, næsten lige så mange som i hele foråret (17 kampe, red.), siger træneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.