Thomas Nielsen i Ecco Tour 2008

Thomas Nielsen, manager og protræner i Jammerbugtens Golfklub, stiller fredag op i Løgstør Parkhotel Masters 2008, anden afdeling af Ecco Tour.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thomas Nielsen spiller indledende runder fredag og lørdag. Han håber på at kvalificere sig til en af søndagens finale, hvor de 40 bedst placerede efter de to indledende runder mødes.

Fredag og lørdag spilles de indledende runder i den professionelle turnering med deltagelse af maksimalt 156 spillere. Søndag er der finale for de 40 bedste. Der spilles om 300.000 kroner i kontante præmier. Turneringen spilles over 56 huller på Løgstør Golfbane, og Thomas Nielsen slår ud på 1. teested fredag kl. 13.20. Hans modstandere i første runde er Jaakko Mäkitalo, Finland og Jacob Roth, Danmark. – Det er mit mål i år at spille så mange professionelle turneringer som mulig, idet mit arbejde i Jammerbugtens Golfklub har absolut førte prioritet. Foreløbig er jeg også tilmeldt ProAm, hvor jeg som professionel får tre amatører på mit hold, forklarer Thomas Nielsen. – Jeg skal også med på Challenge Touren, der kan sammenlignes med den europæiske golfsports 2. division. Hans vision er at deltage på Tourskolen i september, der kan give adgang til Europa Tour 2009, som er den europæiske golfsports 1. division. Første afdeling af Ecco Tour 2008 blev spillet på Brundtland Golf og Hotel i Toftlund. Her sluttede Thomas Nielsen på en delt 26. plads ud af de 102 deltagende spillere.