Vester Hjermitslev

Thomas P. Hejlesen mindet

Trods massivt regnvejr hele lørdagen havde solen valgt at tilsmile arrangementet ved fejringen af Hejleklubben i V. Hjermitslevs 50 års jubilæum.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hejleklubbens nye leder, Lotte Eriksen, sammen med fra venstre Rasmus Holmsgaard, Simon Kofoed Rasch og Niclas Holmsgaard.

Ved kransenedlæggelsen på skolen kunne leder af Hejleklubben gennem 40 år Søren P. Mortensen fortælle, at daværende kulturminister Julius Bomholt og skuespiller Kaj Holm deltog ved afsløringen af mindestenen i 1956. Efter kransenedlæggelsen ved skolen gik turen til Vester Hjermitslev Kirke, hvor der skulle lægges krans på Thomas P. Hejlesens kone, Gerd Hejlesens familiegravsted. Deltagerne blev inviteret med til det, som det hele drejede sig om, nemlig Hejleklubben på Thomas P. Hejlesvej 6, hvor der var festligt pyntet op. De mange deltagere, heriblandt kulturudvalgsformand Kim Bennike, kunne nyde de hyggelige lokaler. Den nye leder i Hejleklubben lærer Lotte Eriksen udtrykte glæde over, at hun nu tager over efter ikonet Søren P. Mortensen efter en længere oplæringsperiode. Fremtid sikret Fremtiden i det gamle hus ser ud til at være sikret efter, at den lokale veteranklub har valgt at henlægge sine aktiviteter til det lille hus. På den måde er de to foreninger sammen om at vedligeholde huset og på den baggrund ser det ud til at fremtiden er sikret, fortalte hun.