Thomsen: Den burde vi have vundet

Hobro dominerede mod Kosice, men måtte nøjes med 2-2

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BELEK:For anden kamp i træk var Hobro absolut spildominerende, uden at det kunne aflæses på måltavlen.

Efter torsdagens 1-1-dyst mod ungarske Soroksár spillede Hobro lørdag 2-2 med Kosice fra Slovakiet.

- Vi mangler den sidste kvalitet på den sidste tredjedel, selv om jeg dog synes, at det så bedre ud i dag end i torsdags. Vi var bedre til at true i dybden, men vi mangler lige den sidste skarphed for, at det bliver rigtig godt, lyder analysen fra midtbanespilleren Martin Thomsen.

Dermed rejser Hobro hjem fra træningslejren i Tyrkiet uden sejre i bagagen, men det giver ikke anledning til stor bekymring.

- Det var en kamp, vi burde have vundet, men så meget lægger vi heller ikke i resultaterne. Det er vigtigere, at vi får finpudset de ting, vi går og arbejder med, så vi er helt klar, når vi igen skal til at spille om point, og jeg synes, der var lovende ting at tage med herfra, siger Martin Thomsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.