Thomsen: Drengene fortjente en sejr

Dukkert i overtiden ærgrer Thisted FC’s cheftræner

Sebastian Engelberth Hansen
TFC snublede i overtiden af udekampen mod Næstved, som man ellers havde holdt fra fadet i det meste af søndagens opgør. Arkivfoto: Kurt Bering
Thisted FC 12. august 2018 22:10 - Opdateret 13. august 2018 06:16

FODBOLD: Slagplanen blev fulgt, og helt frem til overtiden lignede det tre point til Thisted FC, da de søndag gæstede Næstved Boldklub. Sejren glippede i overtiden, da Næstveds Ahmed Hassan Ahmed dukkede op efter et indkast og sendte kuglen i kassen til 1-1.

Resultatet efterlader TFC uden sejr i sæsonens første tre runder af NordicBet Ligaen og efterlader samtidig TFC-cheftræner Bo Stougaard Thomsen med en ærgerlig eftersmag.

- Det gør da pishamrende ondt, at vi ikke vandt kampen, for det havde drengene fortjent. Men sådan skulle det ikke være. Der var meget positivt, vi kan hæfte os ved, siger cheftræneren.

Til kampen havde Bo Stougaard Thomsen rystet posen efter sidste rundes nederlag på 2-0 til Nykøbing FC.

Allerede inden kampen blev thyboerne nødt til at sadle om, da spidsangriber Sakari Tukiainen ikke blev klarmeldt ved den fysiske test inden opgøret, og midtvejs i 1. halvleg udgik Glenn Raks med en hovedskade.

Alligevel lukkede thyboerne af for de sydsjællandske værter på Profa Group Park i åbent spil. Den defensive organisation og fighten lover godt, mener Bo Stougaard Thomsen.

- Vi ved godt, vi ikke får bolden mest i de fleste kampe, men vi får godt nok gjort det svært for de andre, og det kan også være en nøgle til at score mål, siger cheftræneren.

Han tror på, thyboerne snart får sæsonens første sejr i hus, for selvom TFC samlet set kun har scoret et mål i tre kampe, nærmer thyboerne sig mere og mere fuld gevinst, mener Bo Stougaard Thomsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...