Thomsen: Er orienteret om bud

Franske Nantes har igen fingrene ude efter AaB-stjernen

Nicolaj Thomsen kan snart være tabt for AaB. Arkivfoto: Torben Hansen

Nicolaj Thomsen kan snart være tabt for AaB. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:AaB’s Nicolaj Thomsen ligner en spiller, der meget vel kan være på vej væk fra klubben i dette transfervindue.

Tirsdag kunne Tipbladet fortælle, at franske Nantes, der allerede sidste år var interesseret i skagboen, igen er fremme med et bud, og der føres forhandlinger mellem de to klubber.

Nicolaj Thomsen har kun syv måneder tilbage af sin nuværende kontrakt med AaB, og hvis nordjyderne skal have bare en lille sum penge ud af et skifte, så skal det ske nu. Også Nicolaj Thomsen har igennem længere tid udtrykt ønske om, at prøve sig selv af på et højere niveau.

- Jeg kan godt se mig i Nantes. Det er en spændende klub og en interessant by. Jeg ved, der har været et møde i går, men jeg har jo ikke helt styr på, hvad der er sket, for jeg er fløjet fra Danmark til Japan. Jeg håber, der meget snart kommer til at ske noget. Det er ved at være på tide, at der sker noget, siger Nicolaj Thomsen til Ekstra Bladet, mens han er i Japan med det danske landshold, der fredag morgen møder Bosnien i træningeturneringen Kirin Cup.

Nantes forsøgte sidste sommer at presse prisen ned hos AaB på grund af Nicolaj Thomsens dårlige øje, men AaB nægtede at give sig, og derfor blev et skifte ikke til noget i den omgang.

Med blot syv måneder tilbage af aftalen kan Nantes dog nu får offensivspilleren for en billigere sum.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden