Thomsen glæder sig over comeback hos Mors-Thy

Anders Thomsen skal fra sommerferien træne håndboldligaholdet

Anders Thomsen (tv.) var i 2011 med til at redde Mors-Thy Håndbold fra nedrykning. Foto: Diana Holm <i>Diana Holm</i>

Anders Thomsen (tv.) var i 2011 med til at redde Mors-Thy Håndbold fra nedrykning. Foto: Diana Holm Diana Holm

NYKØBING MORS: Anders Thomsen er ny mand i spidsen for Mors-Thy Håndbolds ligaherrer fra sommerferien.

Han overtager posten efter Jan Paulsen der ikke kunne blive enig med klubben om at fortsætte samarbejdet længere end denne sæson ud. Anders Thomsen har skrevet under på en tre-årig kontrakt med klubben. Han var også tilknyttet MTH i sæsonen 2010/2011.

- Vi har tidligere haft et forrygende samarbejde Anders Thomsen, hvor han reddede klubben fra en direkte nedrykning. Det havde vi selvfølgelig ikke glemt, da en ny cheftræner skulle findes. Anders er meget ambitiøs og uddannet som EHF Mastercoach, hvilket er den højeste træneruddannelse i Europa. Derudover har han en stor erfaring fra flere liga klubber samt hos DHF. Det gør ham til en spændende og erfaren træner trods sin unge alder, hvilket har været meget vigtigt for os, da vi skal fortsætte vores sportslige takter og målsætning om slutspillet udtaler MTH’s formand Heino Vigsø.

Anders Thomsen er i øjeblikket cheftræner hos Lemvig-Thyborøn i 1. division, men her stopper samarbejdet til sommer - et år før ellers planlagt på grund af de økonomiske udfordringer, som vestjyderne står overfor.

- Jeg føler på mange måder at jobbeskrivelsen i Mors Thy Håndbold er som skræddersyet til mig og jeg ser frem til både at arbejde intenst med ligahåndbolden på øverste hylde såvel som til at trække tråde til talentudvikling og talentstrukturen ude i moderklubberne. Jeg glæder mig ligeledes til, at indgå i et fantastisk håndboldmiljø og ikke mindst til at blive en del af det professionelle og spændende set up, som klubben har udviklet de seneste par sæsoner. Det er rigtig flot gået i en svær tid, siger Anders Thomsen, der blandt andet også har en fortid som kvindetræner hos Frederikshavn Fox.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.