Thomsen: Nantes er stadig interessant

Midtbanespilleren er klar til et udlandseventyr og vil ikke lukke døren for Nantes

Arkivfoto: Michael Bygballe

Arkivfoto: Michael Bygballe

AALBORG:Selv om Nicolaj Thomsen fortsat har halvandet år tilbage af sin kontrakt med AaB, kan det meget vel blive denne sommer, at den talentfulde midtbanespiller forlader Aalborg.

Sportsdirektør Allan Gaarde har tidligere fortalt, at han som udgangspunkt forventer et salg denne sommer, og på den måde er han på bølgelængde med hovedpersonen selv.

- Det har vi jo talt om, og vi har vurderet, at det kunne være det rigtige tidspunkt for mig at komme videre. Det håber jeg selvfølgelig på, men det kræver, at der opstår en interessant mulighed. Kommer den ikke, er det ikke nogen katastrofe, for jeg er stadig utrolig glad for at være i AaB, siger Nicolaj Thomsen.

Nicolaj Thomsen måtte tidligere på sommeren se et skifte til Nantes kuldsejle, men midtbanespilleren er åben for at genoptage dialogen med franskmændene.

- Det er en spændende klub i en god liga, så selvfølgelig er det stadig interessant, men nu må vi se, hvad der sker. Jeg har ikke hørt andet end det, jeg kan læse på nettet, siger Nicolaj Thomsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.