Thomsen: Vi var rigtigt gode

Nicolaj Thomsen er, ikke overraskende, en tilfreds spiller efter Brøndby-kampen

Nicolaj Thomsen var en af kampens helt store højdepunkter, da han igen og igen fandt plads mellem Brøndbys kæder. Foto: Lars Pauli

Nicolaj Thomsen var en af kampens helt store højdepunkter, da han igen og igen fandt plads mellem Brøndbys kæder. Foto: Lars Pauli

AALBORG:Hvis AaB-spillerne havde haft lidt svært ved at få armene ned efter 3-0-sejren over Brøndby, så ville det nok være svært at finde nogen, der ville klandre dem for det.

Men nordjydernes første målscorer i kampen, Nicolaj Thomsen, tog sejren ret roligt.

- Jeg synes, vi spiller op til vores topniveau igen. Det har ikke altid været lige godt her i foråret, men her får vi vist, hvad vi kan, siger venstrekanten om præstationen.

- Vi gav dem måske et par muligheder i starten, men ellers havde vi jo godt styr på dem hele kampen og kontrollerede vel også det meste af den.

Brøndby kom på sin vis aldrig rigtigt ind i kampen, og udover et par meget sporadiske chancer til gæsterne, så var AaB, som Thomsen også sige, i kontrol det meste af kampen.

Men på spørgsmålet om, hvorvidt det var AaB, der var virkelig gode, Brøndby, der var virkelig dårlige, eller måske en blanding af de to, er venstrekantens svar ganske kort og koncist:

- Jeg synes, vi var rigtigt gode.

Bag sig havde Thomsen for fjerde kamp i træk venstrebacken Jakob Ahlmann, og de to udgjorde i især første halvleg AaB’s klart største trussel.

- Ahlmann er en rigtig stærk spiller, som kan gå ind og løfte os som hold, siger Thomsen og samarbejdet på venstrekanten.

- Der er en god ro omkring tingene, når han spiller, og vi finder hinanden rigtigt godt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.