Thomsen: Viste lidt af takterne fra sidste år

En storspillende Nicolaj Thomsen giver holdet æren

Foto Michael BygballeAAB- Hobro

Foto Michael BygballeAAB- Hobro

AALBORG:Nicolaj Thomsen spillede decideret fænomenalt fredag aften, da aalborgenserne udraderede Hobro IK med hele 5-0.

Især i første halvleg trådte Thomsen nærmest ikke forkert en eneste gang, og han var en af hovedkreatørerne bag tre af første havlegs fire scoringer.

Men nordjysk som han er, taler han ikke sin præstation for højt op.

- Jeg synes, det fungerer godt for holdet, og når holdet kører godt, er det lidt nemmere at se god ud. Jeg tænker, at vi har fået gang i noget mere flydende spil, end vi har fået gang i tidligere, siger AaB-profilen.

Det flotte AaB-spil, der fuldstændig satte lokalrivalen til vægs fredag aften, sendte tankerne mod spillet i sidste forår, Aalborg-drengene løb med The Double.

- Vi starter godt og aggressivt ud. Vi er meget livlige på bolden og bevæger os fantastisk for ham, der har bolden. Det var det, der lykkedes rigtig godt for os sidste år, og det viste vi lidt af takterne på igen i dag (fredag, red.), siger Nicolaj Thomsen.

For AaB var det anden storsejr i træk. Men trods en 0-3 og en 0-5-sejr i bagagen til sæsonens sidste kampe, vil Nicolaj Thomsen ikke skyde forventningerne for højt i vejret.

- Nu skal man passe på med at love for meget, for det kan hurtigt gå op og ned i fodbold. Men det er klart, at vi skal bygge videre på den selvtillid, vi har nu, og så bare gå ud og arbejde benhårdt næste kamp igen, siger Thomsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.