Thor Mögers spindoktor skal hjælpe Socialdemokraterne

Socialdemokraterne har ansat Martin Justesen som ny pressechef. Han har tidligere rådgivet Thor Möger.

Thor Mögers spindoktor skal hjælpe Socialdemokraterne

Mange har måske tænkt, at SF's tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen ville passe bedre ind hos Socialdemokraterne end hos SF.

Så langt er det ikke kommet, men nu skifter Thor Möger Pedersens tidligere særlige rådgiver Martin Justesen til en central post hos det store regeringsparti.

Socialdemokraterne har nemlig ansat Martin Justesen som ny pressechef, oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Martin Justesen starter den 14. januar 2013 og afløser Trine Maria Ilsøe, der er blevet ansat som særlig rådgiver for justitsminister Morten Bødskov (S).

Dermed får Socialdemokraterne en rådgiver, som har været del af Villy Søvndals projekt med at gøre SF til et regeringsparti, der kan indgå kompromisser og tage medansvar for upopulære beslutninger om reformer og stram offentlig økonomi.

Siden Annette Vilhelmsen i oktober blev formand for SF har flere fra den fløj forladt partiet.

Ud over Thor Möger Pedersen, der blev afløst som skatteminister af Annette Vilhelmsens støtte fra valgkampen Holger K. Nielsen, har også næstformand Mattias Tesfaye nedlagt sine tillidsposter i partiet.

Da Martin Justesen blev ansat som rådgiver for Thor Möger Pedersen var han blot 25 år og dermed endnu yngre end Thor Möger Pedersen, der med sine dengang 26 år var Danmarks yngste minister nogensinde

Martin Justesen skiftede til Skatteministeriet fra et job som kommunikationsmedarbejder i LO. Han har også været formand for Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

Martin Justesen er uddannet journalist og har tidligere været i praktik på Politiken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.