Thorbjørn Olesen dummer sig og mister topplacering

Fra at være kun ét slag fra førstepladsen i Shanghai er Thorbjørn Olesen nu hele otte slag fra at blive duks.

Torsdag kunne Thorbjørn Olesen snuse til førstepladsen ved golfturneringen HSBC Champions, men fredag faldt danskeren et godt stykke tilbage med en skuffende runde i 74 slag.

Dermed var Thorbjørn Olesen to slag over banens par efter de 18 huller. En skærende kontrast til torsdagens runde i 64 slag, som var hele ti slag bedre.

Især ottende hul voldte fredag Thorbjørn Olesen store problemer, og han brugte hele tre slag ekstra - svarende til en triple bogey - for at få golfbolden i hul.

Ydermere lavede han to bogeys mere på henholdsvis hul 11 og 16, mens det dog også blev til tre flotte birdies undervejs på den svingende runde i kinesiske Shanghai.

Samlet set er Thorbjørn Olesen røget 11 placeringer ned på en delt 13.-plads. Han er seks slag under par, og det er otte slag efter den førende amerikaner Kevin Kisner.

Torsdag var danskeren til sammenligning på en delt andenplads kun et enkelt slag fra førstepladsen.

Lidt bedre gik det fredag for Søren Kjeldsen, som også er med i turneringen. Han præsterede en runde i et enkelt slag under banens par og er kun et slag efter Thorbjørn Olesen.

Søren Kjeldsen er placeret som delt nummer 19 ud af de 78 deltagere og er noteret for samlet fem slag under banens par.

Turneringen i Shanghai er den første af fire World Golf Championship-turneringer, og den har deltagelse af de fleste af golfsportens bedste spillere.

WGC-serien er arrangeret som et internationalt samarbejde mellem blandt andre European Tour-arrangørerne og de amerikanske PGA-arrangører.

De øvrige tre WGC-turneringer bliver spillet i løbet af 2016 med afslutning 3. juli.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.